HAFIZLIK PROJESİ HAKKINDA

İlgi:    Bursa Valiliği’nin (Müftülük) 19.10.2017 tarih ve 24477919-774-1914 sayılı onayı.

Din Hizmetlerini yürüten personelin mesleki bilgi, görgü ve becerilerini geliştirmek, özellikle Kur’an-ı Kerimi usulüne uygun doğru ve güzel okumalarını sağlamak, hafızlık ve kıraat ilminde bilgi ve becerilerini geliştirerek Başkanlığın bu alanda ihtiyaç duyduğu personeli yetiştirmek amacıyla hafız olan veya hafızlık yapmak isteyen personelimiz için “Hafız Ol, Hafız Kal” projesi kapsamında İlimiz Müftülüğü hizmet binasında 23 Ekim 2017 tarihinden itibaren başlamak üzere (2) yıl süreli “Hizmet İçi Eğitim Kursu” düzenleneceğine dair ilgi onay ve ekleri ilişikte gönderilmiştir.

İlgili personele tebliği ve kursa katılımlarının sağlanması hususunda gereğini rica ederim.

DETAYLI BİLGİLER EKTEDİR.

(4) Numaralı Excel formatı olan ekte Öğrenci, Öğretici ve Ders Programı vardır.

Döküman İndir