KUTLU DOĞUM HAFTASI PROGRAMI

KUTLU DOĞUM HAFTASI PROGRAMI

KUTLU DOĞUM HAFTASI KUTLANDI

Osmangazi Müftülüğümüz ve Müftülüğümüze bağlı Cami ve Kur’an Kurslarında görevlilerimiz tarafından samimi Kutlu Doğum Haftası Program ve Etkinlikler yapılmıştır.

17 Nisan Pazartesi günü Müftü Vekilimiz Osman ŞEN, Şube Müdürümüz Şaban ÇAĞLAR, İlçe Baş Vaizimiz İlyas NARİN ve Şefimiz İkram PEHLEVAN’la birlikte Osmangazi Kaymakamımız Enver ÜNLÜ ve diğer birim amirlerini ziyaret ettiler.

18 Nisan Salı günü ise Bursa Devlet Hastanesi Baş Hekimi ve hastalar ziyaret edildi. Ayrıca aynı gün İlçe vaizlerimizden Tuğba BOZDEMİR SEVİNÇ ve Sibel ÖĞÜT’ün öncülüğünde Kadın Sığınma Evine ziyaret gerçekleştirilerek, çeşitli hediyeler verilmiştir.

19 Nisan Çarşamba günü Müftülüğümüz Konferans Salonu’nda sunumlarını Şube Müdürümüz Şaban ÇAĞLAR’ın, Açış konuşmalarını Müftü Vekilimiz Osman ŞEN’in yaptığı iki program gerçekleştirildi. Sabah 10.00-12.00 saatleri arasında Cami görevlilerimiz için gerçekleştirilen program Dikkaldırım Hicret Camii İmam-Hatibi Selçuk KÖSE’nin Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlamıştır. Diyanet İşleri Başkanlığı’nın hazırladığı Sinevizyon gösterisinin ardından programa geçilmiştir. Programa konuşmacı olarak Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Arap Dili ve Belağatı Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof.Dr. Mehmet YALAR katılmıştır. "Hazreti Peygamber ve Güven Toplumu" konulu konferans vermesiyle devam eden program, Şube Müdürümüz Şaban ÇAĞLAR’ın, Prof.Dr. Mehmet YALAR’a çiçek takdim etmesiyle son buldu.

Kur’an Kursu Öğreticilerinin ve Öğrencilerinin katıldığı ikinci program aynı gün öğleden sonra 14.30-16.30 saatleri arasında yapılmıştır. Bu programa Orhan Camii İmam-Hatibi Orhan DEMİRARSLAN’ın Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlamış ve Emekli İlçe Müftümüz Mehmet AÇIK’ın haftanın önemi hakkında konuşmuştur İlçe Müftü Vekilimiz tarafından konuşmacıya çiçek takdim etmiştir. Her iki konferansa katılanlara kitap ve diğer hediyeler verilerek konferans sona ermiştir.

Müftü Vekilimiz Osman ŞEN, Şube  Müdürümüz Şaban ÇAĞLAR ve Müftülüğümüz Personeli, 21.04.2017 Cuma günü hastalığı nedeniyle Müftülüğümüz personelinden Mustafa TARIM ziyaret edilmiştir.

Bunun dışında İlçe Vaizlerimizin ve diğer görevlilerimizin yoğun gayret ve emekleriyle Camilerimizde ve Kur’an Kurslarımızda kutlu doğum haftası programı yapılmıştır.