Kendilerine kitab verdiğimiz kimseler, onu gereği gibi okurlar. İşte bunlar ona inanırlar. Onu inkâr edenlere gelince, işte onlar ziyana uğrayanların ta kendileridir.

GÜNGÖRMEZ CAMİÎ

Atatürk Caddesi üzerinde, eski Sümerbank'ın ya­nındadır. 1562 yılından önce, Ahdullalı Efendi adında bir kişi tarafından yaptırılmıştır. Caminin kapı önünde­ki girişinde bulunan mezar taşında, hu kiminin mezar ki-labcsi bulunmaktadır. Mülkiyeti Vakıflar Genel Müdür-lüğü'ne aittir.

Caminin asıl ibadet alanı kare biçiminde olup. üst kısmı tek kubbe ile örtülüdür. 50 m2 iç alana sahiptir. Caminin sonunda bulunan iki katlı son cemaat yeri sonradan yapılmıştır. Kubbenin üstü kırma çatı ile ka­palıdır.

Toplam cemaat kapasitesi 120 kişi olan camide, vakit namazlarında 50, cuma namazlarında 250 ve bay­ram namazlarında ise yaklaşık 75 kişi ibadet etmektedir. Caminin kadrolu bir imam-hatibi bulunmaktadır.

2014 Yılı Hac Kurban Ücreti

Osmangazi III.Dönem Vaaz İrşat Programı (Ağustos - Eylül)

10 Ağustos 2014 Tarihinde Yapılacak Cumhurbaşkanlığı İle İlgili Seçim Yasakları