Onları sarsmasın diye yere de sabit dağlar yerleştirdik ve (varacakları yere) yol bulabilsinler diye ondan geçitler yollar meydana getirdik.

Enbiyâ, 21/31

GÜNGÖRMEZ CAMİÎ

Atatürk Caddesi üzerinde, eski Sümerbank'ın ya­nındadır. 1562 yılından önce, Ahdullalı Efendi adında bir kişi tarafından yaptırılmıştır. Caminin kapı önünde­ki girişinde bulunan mezar taşında, hu kiminin mezar ki-labcsi bulunmaktadır. Mülkiyeti Vakıflar Genel Müdür-lüğü'ne aittir.

Caminin asıl ibadet alanı kare biçiminde olup. üst kısmı tek kubbe ile örtülüdür. 50 m2 iç alana sahiptir. Caminin sonunda bulunan iki katlı son cemaat yeri sonradan yapılmıştır. Kubbenin üstü kırma çatı ile ka­palıdır.

Toplam cemaat kapasitesi 120 kişi olan camide, vakit namazlarında 50, cuma namazlarında 250 ve bay­ram namazlarında ise yaklaşık 75 kişi ibadet etmektedir. Caminin kadrolu bir imam-hatibi bulunmaktadır.

2014 II. Üç Aylık Vaaz konuları (Nisan- Mayıs - Haziran)

II. Dönem Vaaz Programı (Erkek)

II. Dönem Vaaz Programı (BAYAN)

HİZMET İÇİ EĞİTİM İHTİSAS KURSUNA KURSİYER SEÇİM SINAV DUYURUSU