Şüphesiz, göklerin ve yerin yaratılışında, gece ile gündüzün birbiri ardınca gelişinde, insanlara yarar sağlayacak şeylerle denizde seyreden gemilerde, Allah’ın gökyüzünden indirip kendisiyle ölmüş toprağı dirilttiği yağmurda, yeryüzünde her çeşit canlıyı yaymasında, rüzgârları ve gökle yer arasındaki emre amade bulutları evirip çevirmesinde elbette düşünen bir topluluk için deliller vardır.

KUR’AN KURSLARIMIZ 2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİMİNE BAŞLADI

Resmin büyük sürümü için tıklayınız

KUR’AN KURSLARIMIZ 2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİMİNE BAŞLADI

Müftülüğümüze bağlı Kur’an Kursları bu seneki yeni eğitim-öğretim dönemine 24 Eylül 2012 günü saat:10.00’da Üftade Kur’an Kursunda yapılan açılış töreni ile başladı. Bu açılış törenleri bu sene saat: 10.00’da İsmail Hakkı Kur’an Kursunda, saat.14.00’da Yunuseli Kur’an Kursunda icra edilerek ilçemizdeki yatılı ve hafız yetiştiren Kur’an Kursalarında ilk gün yapıldı.

Açılışta İlçe Müftümüz, Öğretmenler, Öğrenciler katıldı. D.İ.Başkanlığı mesajı okundu.Müftümüz Mehmet Açık Kur’an Kursu hizmetlerini, öğretici ve öğrencilerden toplumun beklentisini dile getirdiler.osmangazi müftülüğüne bağlı 62 Kur’an Kursund a 145 öğretici ile bu yıl öğretime başlandı.

Bu öğretim yılında D.İ.Başkanlığınca ülke genelindeki Kur’an Kurslarında uygulanmak üzere ‘’İhtiyaç odaklı Kur’an Öğretim Programını ‘’ yürürlüğe koydu.

Bu programın hedefi vatandaşlarımızın ihtiyacına göre onlara bu hizmeti götürmek
Program 3 ana bölümden oluşmakta;

a)Temel öğretim programları

b)Ek programlar

c)Hafızlık Temel öğretim programları

Konuyla ilgili detaylı bilgiyi  Osmangazi Müftülüğü web sayfası ‘’Kur’an Eğitim ve Öğretim Kursları’’başlığı altında bulabilirsiniz.

DİĞER RESİMLER İÇİN TIKLAYINIZ.