Onları sarsmasın diye yere de sabit dağlar yerleştirdik ve (varacakları yere) yol bulabilsinler diye ondan geçitler yollar meydana getirdik.

Enbiyâ, 21/31

KUR’AN KURSLARIMIZ 2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİMİNE BAŞLADI

Resmin büyük sürümü için tıklayınız

KUR’AN KURSLARIMIZ 2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİMİNE BAŞLADI

Müftülüğümüze bağlı Kur’an Kursları bu seneki yeni eğitim-öğretim dönemine 24 Eylül 2012 günü saat:10.00’da Üftade Kur’an Kursunda yapılan açılış töreni ile başladı. Bu açılış törenleri bu sene saat: 10.00’da İsmail Hakkı Kur’an Kursunda, saat.14.00’da Yunuseli Kur’an Kursunda icra edilerek ilçemizdeki yatılı ve hafız yetiştiren Kur’an Kursalarında ilk gün yapıldı.

Açılışta İlçe Müftümüz, Öğretmenler, Öğrenciler katıldı. D.İ.Başkanlığı mesajı okundu.Müftümüz Mehmet Açık Kur’an Kursu hizmetlerini, öğretici ve öğrencilerden toplumun beklentisini dile getirdiler.osmangazi müftülüğüne bağlı 62 Kur’an Kursund a 145 öğretici ile bu yıl öğretime başlandı.

Bu öğretim yılında D.İ.Başkanlığınca ülke genelindeki Kur’an Kurslarında uygulanmak üzere ‘’İhtiyaç odaklı Kur’an Öğretim Programını ‘’ yürürlüğe koydu.

Bu programın hedefi vatandaşlarımızın ihtiyacına göre onlara bu hizmeti götürmek
Program 3 ana bölümden oluşmakta;

a)Temel öğretim programları

b)Ek programlar

c)Hafızlık Temel öğretim programları

Konuyla ilgili detaylı bilgiyi  Osmangazi Müftülüğü web sayfası ‘’Kur’an Eğitim ve Öğretim Kursları’’başlığı altında bulabilirsiniz.

DİĞER RESİMLER İÇİN TIKLAYINIZ.

2014 Yılı Hac Kurban Ücreti

Osmangazi III.Dönem Vaaz İrşat Programı (Ağustos - Eylül)

10 Ağustos 2014 Tarihinde Yapılacak Cumhurbaşkanlığı İle İlgili Seçim Yasakları