Şüphesiz, göklerin ve yerin yaratılışında, gece ile gündüzün birbiri ardınca gelişinde, insanlara yarar sağlayacak şeylerle denizde seyreden gemilerde, Allah’ın gökyüzünden indirip kendisiyle ölmüş toprağı dirilttiği yağmurda, yeryüzünde her çeşit canlıyı yaymasında, rüzgârları ve gökle yer arasındaki emre amade bulutları evirip çevirmesinde elbette düşünen bir topluluk için deliller vardır.

Tashih-i Huruf Kursu Dönem Sonu Sınavı

Resmin büyük sürümü için tıklayınız

5.11.2012-24.04.2013 tarihleri arasında Osmangazi Müftülüğü Hizmet binasında yürütülen ve ilçemiz personelinden 21 görevlinin eğitim gördüğü 1.Dönem Tashih-i Huruf Kursu başarıyla tamamlanmış ve  Diyanet İşleri Başkanlığınca oluşturulan komisyon marifetiyle dönem sonu sınavı yapılmıştır.

Diğer resimler için tıklayınız.