Biz herhangi bir âyetin hükmünü yürürlükten kaldırır veya onu unutturur (ya da ertelersek), yerine daha hayırlısını veya mislini getiririz. Allah’ın gücünün her şeye hakkıyla yettiğini bilmez misin?

Tashih-i Huruf Kursu Dönem Sonu Sınavı

Resmin büyük sürümü için tıklayınız

5.11.2012-24.04.2013 tarihleri arasında Osmangazi Müftülüğü Hizmet binasında yürütülen ve ilçemiz personelinden 21 görevlinin eğitim gördüğü 1.Dönem Tashih-i Huruf Kursu başarıyla tamamlanmış ve  Diyanet İşleri Başkanlığınca oluşturulan komisyon marifetiyle dönem sonu sınavı yapılmıştır.

Diğer resimler için tıklayınız.

2014 Yılı Hac Kurban Ücreti

Osmangazi III.Dönem Vaaz İrşat Programı (Ağustos - Eylül)

10 Ağustos 2014 Tarihinde Yapılacak Cumhurbaşkanlığı İle İlgili Seçim Yasakları